Möbler
www.mobel.se

Möbler » Stolar » Fotpallar

Märken på fotpallar:

Sören Lund fotpallar

Populärt inom Sören Lund fotpallar

  • SL 330/1

    SL 330/1 är designad av det danska möbelföretaget Sören Lund. Fåtöljen är en kombination av stilren design och en hög sittkomfort. Fåtöljen har fått inspiration från den funktionalistiska stilen som skapades redan på 1950- och 1960-talen av danska möbelarkitekter. Fåtöljens klädsel går att få både i läder och tyg och det går att välja mellan flera färger och nyanser. Underredet och armstöden är kromfärgade och stoppningen består av dun och granulat.SL 330/1 är en fåtölj med hög komfort och har en tiltfunktion som gör att att fåtöljen kan anpassas efter önskemål. Samtidigt som den höga komforten är SL 330 en vacker fåtölj för hemmet. Fotpallen ingår ej.
  • SL 332/1

    SL 332/1 är en klassisk fåtölj från det danska möbelföretaget Söder Lund. Fåtöljen tillhör serien SL 330-stolarna som karaktäriseras av kombinationen av stilren design och sin höga komfort. Inspirationen till serien kommer från den funktionalistiska stilen som skapades av danska möbelarkitekter under 1950- och 1960-talen. SL 332/1 är en fåtölj med hög kvalitet och det går att välja bland flera olika läder och tyger till klädseln. Fåtöljen har en automatisk och justerbar lutningsfunktion samt ett justerbart nackstöd som tillsammans med bekväma polydun kuddar skapar en fåtölj med hög komfort. Fotpallen ingår ej.
  • SL 407

    Klassiska fåtöljen SL 407 tillverkas av det danska möbelföretaget Sören Lund. SL 407 har ett enkelt och karismatiskt uttryck och är en fåtölj som passar de flesta tack vare det klassiska utseendet. Klädseln till fåtöljen kommer i både läder och tyg, där det går att välja mellan flera sorter, färger och nyanser. På framsidan finns fem stycken knappar i samma färg som det tyg eller läder som valt. Underredet är stjärnformat och kromfärgat.SL 407 fåtöljen är både stilren och komfortabel, och kommer snabbt bli hemmets bästa sittplats. Fåtöljen kan med fördel placeras för sig själv eller tillsammans med soffgruppen i vardagsrummet. Fotpallen ingår ej.

Fler produkter från Sören Lund