Möbler
www.mobel.se

Möbler » Stolar » Fåtöljer

Märken på fåtöljer:

Red Edition fåtöljer

Populärt inom Red Edition fåtöljer

  • Wicker Armchair

    Wicker Armchair från Red Edition är en fåtölj från Wicker Collection. Fåtöljen tillverkas med en ram i svartmålad bok. Stolens sidor är klädda med rottingväv i naturligt fiber. Sitt- och ryggkuddarna tillverkas i skum med andfjäderstoppning och går att få i ett urval av högkvalitativa sammet- eller bomullstyger. Wicker armchair tillverkas i Frankrike av hantverkare som har specialiserat sig att arbeta med material av högsta kvalitet. Soffans svartmålade ram i bok blir en elegant kontrast till rottingväven som omsluter soffan med ett öppet och exklusivt uttryck.Red edition grundades år 2006 av Cyril Laborbe i Paris. En stor inspiration till Cyril Laborbes design är tiden vi lever i just nu med digital teknik och hur enkelt vi kan kommunicera och lära oss av andra människor och kulturer.
  • Floating Armchair

    Floating Armchair är designad av David Hodkinson och tillhör The Fifties Collection från Red Edition. Designen på Floating Armchair gör att armstödet verkar svävande från resten av fåtöljen vilket ger stolen ett futuristiskt uttryck. Fåtöljen har en ram tillverkad i massiv ek med sitt- och ryggkuddar som finns att välja i en rad olika tyger.Red edition grundades år 2006 av Cyril Laborbe i Paris.En stor inspiration till Cyril Laborbes design är tiden vi lever i just nu med digital teknik och hur enkelt vi kan kommunicera och lära oss av andra människor och kulturer.
  • Matte Black Floating Armchair

    Matt Black Floating Armchair är designad av David Hodkinson och tillhör The Fifties Collection från Red Edition. Designen på Floating Armchair gör att armstödet verkar svävande från resten av fåtöljen vilket ger stolen ett futuristiskt uttryck. Fåtöljen har en ram tillverkad i massiv ek och sitt- och ryggkuddar som finns att välja i en rad olika tyger.Red edition grundades år 2006 av Cyril Laborbe i Paris. En stor inspiration till Cyril Laborbes design är tiden vi lever i just nu med digital teknik och hur enkelt vi kan komma i kontakt med andra människor och kulturer.