Möbler
www.mobel.se

Möbler » Stolar » Fåtöljer

Märken på fåtöljer:

Maxalto fåtöljer

Populärt inom Maxalto fåtöljer

 • Febo Chaise Longue

  Febo Chaise Longue är en schäslong formgiven av Antonio Citterio för Maxalto år 2008 och ingår i den populära möbelserien Febo som består av stolar, fåtöljer, soffor och sängar. Febo Chaise Longue har likt soffan en ram tillverkad av stålrör och profiler som stoppats med det flexibla kallskummet Bayfit® och skyddas av ett tyg i polyesterfiber. Benen är antingen av plast och klädda i samma utförande som schäslongen eller i massiv ek som erbjuds med flera olika ytbehandlingar. Febo Chaise Longue finns i tre utföranden, en klassisk schäslong och två dagbäddar som antingen är vänster- eller högerställd. Sittdynan är stoppad med kallskum och dunfjädrar som ger en hög komfort utan att tappa sin ursprungliga form.Febo Chaise Longue erbjuds förutom i flera tyg- och läderkategorier även med sömmar i ett brett urval av färger. Filtstygn är standard men för läderversionen är även upphöjda sömmar ett alternativ, då endast i matchande ton till lädret. För de i tyg är klädseln avtagbar. Kuddar för optimal komfort är inkluderade i prisexempel ovan.Se produktblad för tekniska ritningar. För ytterligare information eller prisuppgifter är du välkommen att kontakta våra inredare via formuläret ovan eller kundtjänst.
 • Clio Armchair

  Clio Armchair är en fåtölj formgiven av Antonio Citterio för Maxalto år 2004. Den italienska formgivaren och arkitekten Citterio är välkänd inom möbeldesign och arkitektur. Han har designat för ett flertal möbelproducenter, bland annat B&B Italia, och är även den enda formgivaren för B&B Italia's eleganta varumärke Maxalto. Med rena och enkla linjer samt gedigna material skapar har tidlösa och klassiska möbler för hemmet.Clio Armchair har en ram i svart borstad ek och ett klätt ryggstöd matchande till sitsen. Fåtöljen finns även i borstad ljus ek, grå ek och rökt ek med ryggstöd i samma utförande som ramen eller flätad rygg i naturlig cellulosa. Till fåtöljen följer det med en ryggkudde i samma tyg som sitsen.Vi visar endast ett urval av de tyg- och läderkategorier som finns att välja bland, för andra utföranden eller ytterligare information vänligen kontakta kundtjänst.
 • Caratos Armchair

  Caratos Armchair är en fåtölj formgiven av Antonio Citterio för Maxalto år 2018. Fåtöljen är ett nytillskott till möbelserien Caratos som kännetecknas av sina raka, geometriska former med en lätt ram i gjuten aluminium. De nya produkterna har ett mjukare intryck med sina rundade former men har samtidigt bevarat den ursprungliga designen. Caratos Armchair har ett rundat ryggstöd som ger form till ett armstöd som skapar en avslappnad komfort utan några restriktioner och uppmanar till konversation. Underredet kan väljas som bärnstens- eller grafitfärgad och sitsen samt ryggstödet är stoppat med polyuretanskum och kommer i läder. Lädret är ej avtagbart.Vi visar endast ett urval av de klädselkategorier som finns att välja bland, för andra utföranden eller ytterligare information vänligen kontakta kundtjänst.
 • Musa Armchair

  Musa Armchair är en fåtölj formgiven av Antonio Cittero för Maxalto år 2006. Fåtöljen är i samma stil som karmstolen Musa Small Armchair och är tillverkad i massivt trä. Ramen är i borstad svart ek och sitsen är stoppad med flexibelt polyretanskum som omsluts av fiber-polyester, klädseln är tillgänglig i ett urval av olika och läder.Musa Armchair är en del av kollektionen Simplice som kännetecknas av djärva linjer och lätta ramar. Samlingen består utav bord och konsoler med lyxiga skivor, soffor i klassiska uttryck med hög komfort som förfinats med sofistikerade detaljer av exempelvis synliga ”haute couture”-sömmar. Velourtyger som ger en känsla av glamour och lädersoffor som behåller charmen i ett tidlöst material.Vi visar endast ett urval av de tyg- och läderkategorier som finns att välja bland, för andra utföranden eller ytterligare information vänligen kontakta kundtjänst.

Fler tips på Maxalto fåtöljer

 • Nidus Armchair

  Nidus Armchair är en fåtölj formgiven av Antonio Citterio för Maxalto år 2018. Nidus är en serie klädda möbler framtagna för att skapa en avslappnad och mer harmonisk känsla till formella miljöer för stunder av socialisering och konversation. Nidus Armchair finns i två utföranden, en större modell med hög rygg och en mindre med låg rygg, och har ben i samma tyg eller läder som sitsen med en dekorativ metallskoning som skyddar mot slag. Avsaknaden av armstöd möjliggör för en mer ledig sittposition som ska bjuda in till samtal. Alla modeller kan kompletteras med ett bekvämt, avtagbart nackstöd. För en fåtölj i samma utförande med armstöd rekommenderar vi Nidus Small Armchair.Nackstöd ingår ej. Vi visar endast ett urval av de klädselkategorier som finns att välja bland, för andra utföranden eller ytterligare information vänligen kontakta kundtjänst.
 • Febo Armchair

  Febo Armchair är en fåtölj formgiven av Antonio Citterio för Maxalto år 2008. Den italienska formgivaren och arkitekten Citterio är välkänd inom möbeldesign och arkitektur. Han har designat för ett flertal möbelproducenter, bland annat B&B Italia, och är även den enda formgivaren för B&B Italia's eleganta varumärke Maxalto. Med rundade linjer samt gedigna material skapar har tidlösa och klassiska möbler för hemmet.Febo Armchair har en ram som är tillverkad av runda stålrör och stålprofiler med en stoppning av ett flexibelt polyuretanskum, ben i massiv ek och klädsel i tyg eller läder. Väljer man utförandet i tyg så kommer en fin detalj i form av synliga sömmar längsmed sitsen och stolsryggen.Vi visar endast utförandet med klädda ben eller i borstad svart ek samt ett urval av de klädselkategorier som finns att välja bland, för andra utföranden eller ytterligare information vänligen kontakta kundtjänst.
 • Fulgens Armchair

  Fulgens Armchair är en fåtölj formgiven av Antonio Cittero för Maxalto år 2013. Ramen är tillverkad i massivt trä och finns två utföranden, shellack i tre färger samt i fyra ytbehandlingar av ek. Sitsen är stoppad med flexibelt polyretanskum som omsluts av fiber-polyester och klädseln är tillgänglig i ett urval av olika tyger och läder. Designen kan liknas vid en klassisk thonet utan orientaliska övertoner.Fulgens Armchair är en del av kollektionen Lux som kännetecknas av sin rena och eleganta stil. Ytbehandling med shellack gör dem speciella och skapar färgklickar som förstorar rymden och lyser upp rummet. Samlingen består av eleganta köksskåp, bänksskivor och vardagsrumsmöbler.Vi visar endast utförandet i svart shellack samt ett urval av de läderkategorier som finns att välja bland, för andra utföranden eller ytterligare information vänligen kontakta kundtjänst.
 • Nidus Small Armchair

  Nidus Small Armchair är en fåtölj formgiven av Antonio Citterio för Maxalto år 2018. Nidus är en serie klädda möbler framtagna för att skapa en avslappnad och mer harmonisk känsla till formella miljöer för stunder av socialisering och konversation. Nidus Small Armchair kan kompletteras med ett bekvämt, avtagbart nackstöd och har ben i samma tyg eller läder som sitsen med en dekorativ metallskoning som skyddar mot slag. För en fåtölj i samma utförande rekommenderar vi Nidus Armchair.Nackstöd ingår ej. Vi visar endast ett urval av de klädselkategorier som finns att välja bland, för andra utföranden eller ytterligare information vänligen kontakta kundtjänst.
 • Lutetia '11 Armchair

  Lutetia ’11 Armchair är en fåtölj formgiven av Antonio Citterio för Maxalto år 2011. Lutetia är en serie eleganta sittmöbler med fokus på varje detalj som kännetecknas av sömnadsmotivet. Underredet är tillverkat i massiv ek och finns i borstad svart ek, borstad ljus ek, grå ek och rökt ek. Fåtöljen är klädd med tyg eller läder och har sömmar som går att få i flera olika färger. Lutetia ’11 Armchair levereras med en lös ryggkudde i matchande klädsel för extra komfort. Läderklädseln är ej avtagbar. Ramens tygklädsel är avtagbar, sittdynans tyg är ej avtagbart.Vi visar endast utförandet i borstad svart ek med matchande sömmar samt ett urval av de klädselkategorier som finns att välja bland, för andra utföranden eller ytterligare information vänligen kontakta kundtjänst.