Möbler
www.mobel.se

Nofred barnmattor

Populärt inom Nofred barnmattor

 • Nofred Toucan Matta 100x150 Cm Brun / Petroleum - Barnmattor Bomull Brun - 5207

  nofred toucan matta 100x150 cm brun / petroleum - barnmattor bomull brun - 5207
  Låt kreativiteten flöda i barnrummet med Toucan matta från danska märket Nofred. Toucan föreställer en tropisk tukan som lever i den sydamerikanska djungeln. I barnrummet bidrar mattan till en äventyrlig atmosfär och uppmuntrar de små att drömma sig bort till fjärran länder där de kan leva ut sina drömmar. I vardagsrummet och hallen får mattan en annan funktion, där smälter den enkla och moderna designen in i den vuxna inredningen samtidigt som barnen får en självklar och kreativ plats där de alltid kan känna sig välkomna. Välj mellan två utföranden, brun eller petroleum.Mattan är hantverk från Indien som är tillverkad i högsta kvalitét med ambitionen att den ska kunna njutas av och lekas på i många år framöver, gärna i flera generationer. Kvalitén i samspel med det stilrena formspråket gör att mattan passar in i en hållbar kultur där slit- och slängprodukter väljs bort framför noggranna och väl genomtänka val.Skötselråd: Endast kemtvätt. Använd inte blekmedel eller torktumlare. Vi har valt ut Brun Barnmattor i Bomull från Nofred med stor omsorg.
 • Nofred Toucan Matta 100x150 Cm Grön / Petroleum - Barnmattor Bomull Grön - 5208

  nofred toucan matta 100x150 cm grön / petroleum - barnmattor bomull grön - 5208
  Låt kreativiteten flöda i barnrummet med Toucan matta från danska märket Nofred. Toucan föreställer en tropisk tukan som lever i den sydamerikanska djungeln. I barnrummet bidrar mattan till en äventyrlig atmosfär och uppmuntrar de små att drömma sig bort till fjärran länder där de kan leva ut sina drömmar. I vardagsrummet och hallen får mattan en annan funktion, där smälter den enkla och moderna designen in i den vuxna inredningen samtidigt som barnen får en självklar och kreativ plats där de alltid kan känna sig välkomna. Välj mellan två utföranden, brun eller petroleum.Mattan är hantverk från Indien som är tillverkad i högsta kvalitét med ambitionen att den ska kunna njutas av och lekas på i många år framöver, gärna i flera generationer. Kvalitén i samspel med det stilrena formspråket gör att mattan passar in i en hållbar kultur där slit- och slängprodukter väljs bort framför noggranna och väl genomtänka val.Skötselråd: Endast kemtvätt. Använd inte blekmedel eller torktumlare. Vi har valt ut Grön Barnmattor i Bomull från Nofred med stor omsorg.
 • Nofred Toucan Matta 100x150 Cm / Petroleum - Barnmattor Bomull Brun

  nofred toucan matta 100x150 cm / petroleum - barnmattor bomull brun
  Mattan från Nofred har en högkvalitativ design i bomullstråd med ett fågelinspirerat motiv och en handvävd teknik perfekt för barnrummet. Den har en rektangulär form. Den har fina fransar längs kortsidorna för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om mattan från Nofred- Handvävd.- 100% bomullstråd.- Rektangulär form.- Fransar längs kortsidorna.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 1500 mm.- Mattan kommer i olika färger.- Tillverkad i Indien Skötselråd för mattan- Endast kemtvätt. Shoppa Barnmattor och mer Barntextilier hos Royal Design.