Möbler
www.mobel.se

Velda garderober

Populärt inom Velda garderober

 • Velda Toru-Active Vincia, Garderober

  velda toru-active vincia, garderober
  Toru-Active från Velda är ett naturligt medel för att sänka pH-värdet i dammen och är baserat på torv från torvmyrar. Torven koncentreras och komprimeras för att bilda pellets. Det är 100% miljövänligt&hellip:
 • Velda Gigantisk luftsten XXL 8 mm, Garderober

  velda gigantisk luftsten xxl 8 mm, garderober
  Den gigantiska luftstenen från Velda blir perfekt för alla tysta luftpumpar. Luftstenen från Velda är lämplig för luftpumpar med slangkoppling på 8 mm. Dessutom tar luftstenen bort skadliga gaser,&hellip:
 • Velda Premium skimmer svart 24x32x30 cm plast, Garderober

  velda premium skimmer svart 24x32x30 cm plast, garderober
  Poolskimmern från Velda är ett högst effektivt sätt att städa upp skräp ur din ovanmarkspool. Den här stående skimmern arbetar med en dammpump (medföljer inte) för att rengöra dammytan kontinuerligt.&hellip:
 • Velda Näringstabletter akvarium Vincia 400 g, Garderober

  velda näringstabletter akvarium vincia 400 g, garderober
  Dessa näringstabletter presenterar ett utmärkt sätt att ekonomiskt göda ditt akvarium eller din damm och få utmärkta, långvariga resultat. Tabletterna är naturliga och miljövänliga och orsakar&hellip:

Fler tips på Velda garderober

 • Velda Hägerskrämma, Garderober

  velda hägerskrämma, garderober
  Denna hägerskrämma från Velda skyddar din damm genom att skrämma bort hägrar och olika stötande fåglar med ögonen av en rovfågel som reflekterar ljuset från den glänsande metallen. Samma princip&hellip: