Möbler
www.mobel.se

Möbler » Förvaring » Hyllor » Bokhyllor

Märken på bokhyllor:

Livrest bokhyllor

Populärt inom bokhyllor

  • Bokstativ - Valnöt

    Livrest grundades år 2018 i Stockholm av Claes Dalén som har funnit sin inspiration i konst och har en djup uppskattning för både konst och böcker. Formspråket hos bokstativen är tidlöst och exklusivt. Den enkla tidlösa designen gör bokstativen till en given detalj i ett modernt hem. Bokstativen är tillverkade av trä och kommer i tre olika utföranden där man kan välja mellan valnöt, körsbärs eller svartbetsad ask. Denna variant är tillverkad i valnötsträ.När den inte används kan man enkelt fälla ihop den och förvara i det tygklädda fodralet bokstativet kommer i, likaväl som använda den som en inredningsdetalj i exempelvis bokhyllan. Bokstativen tillverkas för hand i Stockholm och produceras av begåvade hantverkare i mindre fabriker. Eftersom bokstativen är gjorda i trä så kan ådrorna i träet variera något då det är ett naturligt material.
  • Bokstativ - Körsbär

    Livrest grundades år 2018 i Stockholm av Claes Dalén som har funnit sin inspiration i konst och finner en djup uppskattning för både konst och böcker. Formspråket hos bokstativen är tidlöst och exklusivt. Den enkla tidlösa designen gör bokstativen till en given detalj i moderna hem. Bokstativen är tillverkas i trä och kommer i tre olika utföranden där man kan välja mellan valnöt, körsbärs eller svartbetsad ask. Denna variant är tillverkad i körsbärsträ.När stativet inte används kan den enkelt fällas ihop och förvaras i det tygklädda fodralet den kommer i, likväl använda det stilrena stativet som en inredningsdetalj i exempelvis bokhyllan. Bokstativen tillverkas för hand i Stockholm och produceras av begåvade hantverkare i mindre fabriker. Eftersom bokstativen är gjorda i trä så kan ådrorna i träet variera något då det är ett naturligt material.
  • Bokstativ - Svartbetsad Ask

    Livrest grundades år 2018 i Stockholm av Claes Dalén som har funnit sin inspiration i konst och finner en djup uppskattning för både konst och böcker. Formspråket hos bokstativen är tidlöst och exklusivt. Den enkla tidlösa designen gör bokstativen till en given detalj i ett modernt hem. Bokstativen är tillverkas i trä och kommer i tre olika utföranden där man kan välja mellan valnöt, körsbärs eller svartbetsad ask. Denna variant är tillverkad i svartbetsad ask.När den inte används kan man enkelt fälla ihop stativet och förvara den i det tygklädda fodralet bokstativet kommer i, likväl som att använda det stilrena stativet som en inredningsdetalj i exempelvis bokhyllan. Bokstativen tillverkas för hand i Stockholm och produceras av begåvade hantverkare i mindre fabriker. Eftersom bokstativen är gjorda i trä så kan ådrorna i träet variera något då det är ett naturligt material.