Möbler
www.mobel.se

Möbler » Förvaring » Hyllor » Bokhyllor

Märken på bokhyllor:

Living Divani bokhyllor

  • Aero Bookshelf

    Aero är en bokhylla från varumärket Living Divani som designats av Shibuleru år 2016. Hyllan tillverkas i bok och bikakepanel som återslutits av två aluminiumplattor med hål för montering. Aero går att välja som svart eller vitmålad och de båda varianterna kommer med matchande fötter i PVC för att skydda golvet. Alternativt kan Aero fås i Cement Effect, som precis likt namnet antyder ger uttryck av en råd och stenliknande yta. Hyllan kan användas till att förvara böcker eller andra dekorativa saker i hemmet, likväl som den kan fungera som en elegant och modern rumsavdelare.Aero finns att välja som 150 eller 250 cm bred och finns i fyra olika höjder.
  • Bukva Bookshelf

    År 2011 designade Victor Vasiliev hyllan Bukva som består av vertikala modulera som placerats på olika sätt genom tre olika varianter. Sammanlagt har Bukva fem stycken hyllor som i änden har en 3 mm tjock stålplatta som placerats vertikalt eller horisontellt. Välj hyllan i svart eller vitt och montera på vägg i sovrum, hall eller vardagsrum. Sammanlagt mäter bokhyllan 154 cm i höjd och 35 cm i bredd. Önskar du mått på samtliga varianter och delar hittar du dessa i produktbladet.Observera att hyllan Bukva kräver montering.
  • Off Cut Bookshelf

    Nathan Yong har år 2012 designat bokhyllan Off Cut. Bokhyllan tillverkas av massivt eksplint i olika storlekar men i tjocklek 20 x 20 mm. Välj mellan ytbehandlingarna naturell ek, amerikansk valnöt samt kolfärgad valnöt. Samtliga varianter ytbehandlas med en vattenbaserad akryllack. Off Cut består av sammanlagt sex stycken hyllplan som vardera har en 6 mm tjock glasskiva i härdat glas.Den nedersta delen är tillverkad i trä i samma finish som hyllan med inbyggda vikter för att ge hyllan stabilitet.