Möbler
www.mobel.se

Möbler » Förvaring » Hyllor » Bokhyllor

Märken på bokhyllor:

Living Divani bokhyllor

Populärt inom bokhyllor

  • Aero Bookshelf

    Aero är en bokhylla från varumärket Living Divani som designats av Shibuleru år 2016. Hyllan tillverkas i bok och bikakepanel som återslutits av två aluminiumplattor med hål för montering. Aero går att välja som svart eller vitmålad och de båda varianterna kommer med matchande fötter i PVC för att skydda golvet. Alternativt kan Aero fås i Cement Effect, som precis likt namnet antyder ger uttryck av en hård och stenliknande yta. Hyllan kan användas till att förvara böcker eller andra dekorativa saker i hemmet, likväl som den kan fungera som en elegant och modern rumsavdelare.Aero finns att välja som 150 eller 250 cm bred och finns i fyra olika höjder.
  • Bukva Bookshelf

    År 2011 designade Victor Vasiliev hyllan Bukva som består av vertikala modulera som placerats på olika sätt genom tre olika varianter. Sammanlagt har Bukva fem stycken hyllor som i änden har en 3 mm tjock stålplatta som placerats vertikalt eller horisontellt. Välj hyllan i svart eller vitt och montera på vägg i sovrum, hall eller vardagsrum. Sammanlagt mäter bokhyllan 154 cm i höjd och 35 cm i bredd. Önskar du mått på samtliga varianter och delar hittar du dessa i produktbladet.Observera att hyllan Bukva kräver montering.
  • Off Cut Bookshelf

    Nathan Yong har år 2012 designat bokhyllan Off Cut. Bokhyllan tillverkas av 20 x 20 mm massivt eksplint i olika storlekar. Välj mellan ytbehandlingarna naturell ek, amerikansk valnöt samt kolfärgad valnöt. Samtliga varianter ytbehandlas med en vattenbaserad akryllack. Off Cut består av sammanlagt sex stycken hyllplan som vardera har en 6 mm tjock glasskiva i härdat glas. Den nedersta delen är tillverkad i trä i samma finish som hyllan med inbyggda vikter för att ge hyllan stabilitet.