Möbler
www.mobel.se

Watt & VEKE bord

Populärt inom Watt & VEKE bord

 • Bordslampa 'Monika' - Svart/Mässing

  bordslampa 'monika' - svart/mässing
  Monika är en retro lampa med inspiration från 50-talet. En bordslampa i matt svart finish och stilfulla detaljer i mässing. Köp tillsammans med en dekorativ ljuskälla. E27
 • Bordslampa 'Andrea' - Rökgrå

  bordslampa 'andrea' - rökgrå
  Bordslampan Andrea är som hämtad ur en lagom kitschig tidigt 70-talsboudoir. Formmässigt är hon som en upp och ned-vänd glasskål, kan man säga, därtill handslipad i ett diamantmönster, vilket får ljuset och skimra och reflekteras stämningsfullt. En pärla på sideboardet, byrån, natttygsbordet, i fönstret, etc.
 • Bordslampa 'Andrea' - Bärnsten

  bordslampa 'andrea' - bärnsten
  Bordslampan Andrea är som hämtad ur en lagom kitschig tidigt 70-talsboudoir. Formmässigt är hon som en upp och ned-vänd glasskål, kan man säga, därtill handslipad i ett diamantmönster, vilket får ljuset och skimra och reflekteras stämningsfullt. En pärla på sideboardet, byrån, natttygsbordet, i fönstret, etc.
 • Bordslampa 'Pelle' - Vit

  bordslampa 'pelle' - vit
  Bordläslampan Pelle är något av en korsning mellan industri och välritad design. Skärmen är klassiskt välbekant, medan stativet har precis de rätta vinkarna för att attrahera ögat. Helheten blir en skön liten lampfigur som både förhöjer och belyser ditt skrivbord. Matt finish för elegans. Vit insida för bästa läsljus. E27.

Fler tips på Watt & VEKE bord

 • Bordslampa 'Frans'

  bordslampa 'frans'
  En snygg bordslampa med sexkantiga fasetter på toppen i en rundad form! Lampan är gjord av mässing men är också vit med horisontella ränder nedtill, och står stadigt på en mässingfot. En annorlunda men härlig bordslampa med en härlig mix av färger och material! Lampan kommer ge dig den belysning du behöver hemma men också en detalj som kommer märkas!
 • Bordslampa 'Charles' - Grå

  bordslampa 'charles' - grå
  Charles är en cool, modern grå bordslampa i klassisk design! Den gråa färgen går alltid hem, och går att kombinera med andra mer färgstarka inredningsdetaljer. Bordslampan kan du ha i hemmets alla rum eftersom den är stilren i sin form. Den passar mycket bra på skrivbordet i barnrummet eller som mysbelysning i vardagsrummet! Valmöjligheterna är många men denna härligt gröna lampa kommer bidra till elegans i hemmet.
 • Bordslampa 'Buster' - Svart

  bordslampa 'buster' - svart
  Buster är en naturlig bordslampa i svart korgmaterial! Härlig form som påminner om en urna, lampan har ståltrådar som är inlindade i papper. Passar perfekt till dig som behöver lite extra bordsbelysning och som gillar det naturliga och harmoniska! Med denna skapar du en utomhuskänsla hemma, samtidigt som du får lite extra mysigt ljus!
 • Bordslampa 'Alice'

  bordslampa 'alice'
  Alice är en väldigt nutida och stilren bordslampa med inbyggt bokstöd! Denna lampa har mässingsdetaljer och tygkabel. Lampan står på en vacker marmorskriva som gör att den sticker ut! Denna passar till dig som behöver både bokstöd och lampa, eller till dig som behöver lysa upp ditt hem lite mer. Den här moderna designen är väldigt populär och går att kombinera med andra mer klassiska former.
 • Bordslampa 'Alberta' -Blå/Svart

  bordslampa 'alberta' -blå/svart
  Här har vi en riktigt härligt bordslampa som påminner om ett jordklot i dess form! Lampskärmen är gjord av mörkblått glas som ger en mjuk och behaglig känsla. Ljuset blir därför behagligt milt. Lampfoten består av kompakt grå betong som flyter ihop bra med det mörkblå glaset. Den här ska du sätta fram i ett rum där du vill skapa en känsla av riktigt lugn och ro!
 • Bordslampa 'Buster' - Natur

  bordslampa 'buster' - natur
  En naturlig bordslampa i brunt korgmaterial! Härlig form som påminner om en urna, lampan har ståltrådar som är inlindade i papper. Passar perfekt till dig som behöver lite extra bordsbelysning och som gillar det naturliga och harmoniska! Med denna skapar du en utomhuskänsla hemma, samtidigt som du får lite extra mysigt ljus!
 • Bordslampa 'Oscar' (L)

  bordslampa 'oscar' (l)
  Oscar är en mycket elegant bordslampa med ståtlig lampfot i svarvad ask med en opalformad lampskärm i matt vit färg. Lampan påminner om en svamp vilken gör den unik, samtidigt som den är stilren! Ask är ett härligt ljust material som bidrar till en känsla av fräschet och ljushet i ditt hem. Lampan sprider ett behagligt ljus och passar bra i såväl hemmakontoret som barnrummet!
 • Bordslampa 'Charles' - Grön

  bordslampa 'charles' - grön
  Charles är en cool, modern grön bordslampa i klassisk design! Den gröna färgen är just nu väldigt populär och lampan går att kombinera med andra mer neutrala färger. Bordslampan kan du ha i hemmets alla rum eftersom den är stilren i sin form. Den passar mycket bra på skrivbordet i barnrummet eller som mysbelysning i vardagsrummet! Valmöjligheterna är många men denna härligt gröna lampa kommer bidra till elegans i hemmet.
 • Bordslampa 'Box' -Svart

  bordslampa 'box' -svart
  Spana in denna futuristiska svarta bordslampan i mässing och grå marmor! En unik kombination som definitivt sticker ut i ditt hem! Denna lampa är dimbar och går även att rikta åt olika håll. Passar perfekt för dig som behöver denna funktion för att skifta belysningen, kanske för att lysa upp dina konstverk?
 • Bordslampa 'Pelle' - Svart

  bordslampa 'pelle' - svart
  Bordläslampan Pelle är något av en korsning mellan industri och välritad design. Skärmen är klassiskt välbekant, medan stativet har precis de rätta vinkarna för att attrahera ögat. Helheten blir en skön liten lampfigur som både förhöjer och belyser ditt skrivbord. Matt finish för elegans. Vit insida för bästa läsljus. E27
 • Bordslampa 'Box' -Vit

  bordslampa 'box' -vit
  Spana in denna futuristiska vita bordslampan i mässing och grå marmor! En unik kombination som definitivt sticker ut i ditt hem! Denna lampa är dimbar och går även att rikta åt olika håll. Passar perfekt för dig som behöver denna funktion för att skifta belysningen, kanske för att lysa upp dina konstverk?
 • Bordslampa 'Oscar' (S)

  bordslampa 'oscar' (s)
  Oscar är en liten nätt elegant bordslampa i svarvad ask med en opalformad lampskärm i matt vit färg. Lampan påminner om en svamp vilken gör den unik, samtidigt som den är stilren! Ask är ett härligt ljust material som bidrar till en känsla av fräschet och ljushet i ditt hem. Lampan sprider ett behagligt ljus och passar bra i såväl hemmakontoret som barnrummet!
 • Bordslampa 'Spoon'

  bordslampa 'spoon'
  En väldigt härlig bordslampa i svart metall med fina mässingsdetaljer på! Klassisk design, och sprider ett ljus perfekt för dig som har ett hemmakontor eller som behöver mysbelsning i hemmet. Lampan står stadigt på tre ben och är perfekt för dig som nu behöver lyfta ditt hemmakontor med lite lyx!