Möbler
www.mobel.se

By Lassen soffbord

Populärt inom By Lassen soffbord

 • By Lassen Twin Table 35 Cm Svartbetsad /koppar - Soffbord Ask Koppar - 43010

  by lassen twin table 35 cm svartbetsad /koppar - soffbord ask koppar - 43010
  Twin 35 Bord från by Lassen har med sin skarpa, kubiska form blivit en ny modern klassiker. Designen är enkel och flexibel, och den vändbara bordsskivan gör att du kan variera mellan koppar och svartbetsad ek. Den stilrena ramen i svart blir det perfekta komplementet till de båda färgerna. Egenskaper: Kan användas som soffbord, sidobord och sängbord Mått: 35x35x35 cm Designad av by Lassen Vi har valt ut Koppar Soffbord i Ask från by Lassen med stor omsorg.
 • By Lassen Twin Bord 49 Cm Svartbetsad /koppar - Soffbord Ask Koppar - 43020

  by lassen twin bord 49 cm svartbetsad /koppar - soffbord ask koppar - 43020
  Twin 49 Bord från by Lassen har med sin skarpa, kubiska form blivit en ny modern klassiker. Designen är enkel och flexibel, och den vändbara bordsskivan gör att du kan variera mellan koppar och svartbetsad ek. Den stilrena ramen i svart blir det perfekta komplementet till de båda färgerna. Egenskaper: Kan användas som soffbord, sidobord och sängbord Mått: 49x49x35 cm Designad av by Lassen Vi har valt ut Koppar Soffbord i Ask från by Lassen med stor omsorg.
 • By Lassen Twin Table 35 Cm Svartbetsad / - Soffbord Ask Koppar

  by lassen twin table 35 cm svartbetsad / - soffbord ask koppar
  Det kubformade bordet Twin från by Lassen har en enkel och smart design med en vändbar bordsskiva, som ger dig möjligheten att variera mellan svartbetsad ask och koppar. Den svarta metallramen är minimalistisk, och gör att bordet passar lika bra som sängbord, soffbord eller sidobord.Egenskaper: Vändbar bordsskiva Mått: 35x35x35 cm Flera användningsområden Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • By Lassen Twin Bord 49 Cm Svartbetsad / - Soffbord Ask Koppar

  by lassen twin bord 49 cm svartbetsad / - soffbord ask koppar
  Det kubformade bordet Twin från by Lassen har en enkel och smart design med en vändbar bordsskiva, som ger dig möjligheten att variera mellan svartbetsad ask och koppar. Den svarta metallramen är minimalistisk, och gör att bordet passar lika bra som sängbord, soffbord eller sidobord.Egenskaper: Vändbar bordsskiva Mått: 49x49x35 cm Flera användningsområden Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.