Möbler
www.mobel.se

Big Green Egg sidobord

Populärt inom Big Green Egg sidobord

 • Big Green Egg - Sidobord EGG Mates XL

  big green egg - sidobord egg mates xl
  Acacia Wood EGG Mates XLarge sidobord är perfekta att ha på ditt Big Green Egg, med gott om utrymme för dina verktyg, marinader och matlagningsvin. Tillverkade i det hårda och hållbart avverkad akacia med en vacker ådring och behandlat med ett tunt lager olja som skydd mot UV-ljus, så att det behåller sin vackra färg. Acacia Wood EGG Mates levereras med hållare, så det är bara att montera på dem och fälla ut – klart för grillning.
 • Big Green Egg - Sidobord EGG Mates L

  big green egg - sidobord egg mates l
  Acacia Wood EGG Mates Large sidobord är perfekta att ha på ditt Big Green Egg, med gott om utrymme för dina verktyg, marinader och matlagningsvin. Tillverkade i det hårda och hållbart avverkad akacia med en vacker ådring och behandlat med ett tunt lager olja som skydd mot UV-ljus, så att det behåller sin vackra färg. Acacia Wood EGG Mates levereras med hållare, så det är bara att montera på dem och fälla ut – klart för grillning.
 • Big Green Egg - Sidobord Egg Mates M

  big green egg - sidobord egg mates m
  Acacia Wood EGG Mates Medium sidobord är perfekta att ha på ditt Big Green Egg, med gott om utrymme för dina verktyg, marinader och matlagningsvin. Tillverkade i det hårda och hållbart avverkad akacia med en vacker ådring och behandlat med ett tunt lager olja som skydd mot UV-ljus, så att det behåller sin vackra färg. Acacia Wood EGG Mates levereras med hållare, så det är bara att montera på dem och fälla ut – klart för grillning.
 • Big Green Egg - Sidobord EGG Mates S

  big green egg - sidobord egg mates s
  Acacia Wood EGG Mates Small sidobord är perfekta att ha på ditt Big Green Egg, med gott om utrymme för dina verktyg, marinader och matlagningsvin. Tillverkade i det hårda och hållbart avverkad akacia med en vacker ådring och behandlat med ett tunt lager olja som skydd mot UV-ljus, så att det behåller sin vackra färg. Acacia Wood EGG Mates levereras med hållare, så det är bara att montera på dem och fälla ut – klart för grillning.

Fler tips på Big Green Egg sidobord

 • Big Green Egg - Sidobord EGG Mates MX

  big green egg - sidobord egg mates mx
  Acacia Wood EGG Mates sidobord Minimax är perfekta att ha på ditt Big Green Egg, med gott om utrymme för dina verktyg, marinader och matlagningsvin. Tillverkade i det hårda och hållbart avverkad akacia med en vacker ådring och behandlat med ett tunt lager olja som skydd mot UV-ljus, så att det behåller sin vackra färg. Acacia Wood EGG Mates levereras med hållare, så det är bara att montera på dem och fälla ut – klart för grillning.