Möbler
www.mobel.se

Nordstjerne bord

Populärt inom Nordstjerne bord

 • Skrivbordsförvaring - Svart

  skrivbordsförvaring - svart
  Detaljer i svart kan verkligen hotta upp en romantisk, bohemisk och ombonad inredningsstil. Denna både söta och praktiska pjäs är en perfekt blandning av den mer avskalade och tuffa stilen, och de mer mjuka vindar som kommer under våren. Matcha denna smarta organiseringshjälpreda med rustika trämöbler för en perfekt look, eller blanda upp i ett större arbetsrum med hjälp av smarta lampor i glas och mässing. Den kommer från det danska varumärket Nordstjerne, och är perfekt för ditt eleganta skrivbord – men även för dina sminkpenslar gör den underverk. Finns dessutom i flera färger och utföranden!
 • Skrivbordsförvaring - Mässing

  skrivbordsförvaring - mässing
  Denna är perfekt för ditt eleganta skrivbord! Organisering och förvaring är verkligen orden på allas läppar den här säsongen. Alla inredningsbloggar och modetidningar tipsar om bra sätt att få upp stilkänslan genom att få koll på fina pinaler! Den här snygga mässingsorganisören kommer från det danska varumärket Nordstjerne och är perfekt för detta syfte! Dessutom är hållbarhet stort och det är inne att inreda med pjäser som vi kan älska för en längre tid framöver. Vi vill göra långvariga investeringar som skapar glädje! Den här coola förvaringsdetaljen är en pinal du inte kommer ångra, och som kommer skänka glädje under lång tid framöver.
 • Skrivbordsförvaring - Borstad Mässing

  skrivbordsförvaring - borstad mässing
  Organisering och förvaring är verkligen orden på allas läppar den här säsongen. Alla inredningsbloggar och modetidningar tipsar om bra sätt att få upp stilkänslan genom att få koll på dina fina pinaler! Detta gäller i allra högsta grad också arbetsrummet! Den här snygga mässingsorganisören kommer från det danska varumärket Nordstjerne och är lika perfekt för ditt skrivbord som för ditt smink. Vi tror att du kan kombinera flera exemplar tillsammans för att verkligen få plats med det nödvändiga du behöver under en arbetsdag. Med praktiska lösingar samt ordning och reda kan din kreativitet flöda.