Möbler
www.mobel.se

Möbler » Bord » Matbord

Märken på matbord:

Chilewich matbord

Populärt inom matbord

 • Dahlia Bordstablett, Brass

  Dahlia bordstablett i färgen Brass är en rund bordstablett från varumärket Chilewich. Kollektionen har inspirerats av blomblad och är gjord av hållbara material som är lätt att rengöra. Bordstabletten tillverkas i Taiwan och passar för både inomhus och utomhusbruk. Dahlia passar för dukningar på matbordet, men gör sig även bra på sidobordet som ett dekorativt underlägg eller inredningsdetalj.Chilewich miljövänliga vinylgarner består av TerraStrand®, som med hjälp av förnybart vegetabiliskt innehåll bidrar till minskat koldioxidutsläpp. Chilewich tyger omfattas av GreenGuard®-programmet som certifierats av Greenguard Environmental Institute, som skyddar människors hälsa och livskvalitet genom minskad kemisk exponering och förbättrad inomhusluftkvalitet.
 • Dahlia Bordstablett, Gunmetal

  Dahlia bordstablett Gunmetal är en rund bordstablett från varumärket Chilewich. Kollektionen har inspirerats utav spridda blomblad och tillverkas i Taiwan av non-woven textilier i speciella formar. Dahlia bordstablett är anpassad för både inomhus- och utomhusbruk. Bordstabletten är gjord av hållbart material och är lätt att rengöra. Bordstabletten passar för dukningar på matbordet, men gör sig även bra på sidobordet som ett dekorativt underlägg eller inredningsdetalj.
 • Petal Bordstablett Rund, Steel Blue

  Den runda Petal i färgen Steel Blue är en bordstablett från varumärket Chilewich. Kollektionen har inspirerats av blomblad och är gjord av hållbara material som är lätt att rengöra. Bordstabletten tillverkas i Taiwan och passar för både inomhus- och utomhusbruk. Petal passar för dukningar på matbordet, men gör sig även bra på sidobordet som ett dekorativt underlägg eller inredningsdetalj.
 • Dahlia Bordstablett, Black

  Dahlia bordstablett i färgen Black är en rund bordstablett från varumärket Chilewich. Kollektionen har inspirerats av blomblad och är gjord av hållbara material som är lätt att rengöra. Bordstabletten tillverkas i Taiwan och passar för både inomhus och utomhusbruk. Dahlia passar för dukningar på matbordet, men gör sig även bra på sidobordet som ett dekorativt underlägg eller inredningsdetalj.Chilewich miljövänliga vinylgarner består av TerraStrand®, som med hjälp av förnybart vegetabiliskt innehåll bidrar till minskat koldioxidutsläpp. Chilewich tyger omfattas av GreenGuard®-programmet som certifierats av Greenguard Environmental Institute, som skyddar människors hälsa och livskvalitet genom minskad kemisk exponering och förbättrad inomhusluftkvalitet.

Fler tips på matbord

 • Petal Bordstablett Rund, Glacier

  Den runda Petal i färgen Glacier är en bordstablett från varumärket Chilewich. Kollektionen har inspirerats av blomblad och är gjord av hållbara material som är lätt att rengöra. Bordstabletten tillverkas i Taiwan och passar för både inomhus- och utomhusbruk. Petal passar för dukningar på matbordet, men gör sig även bra på sidobordet som ett dekorativt underlägg eller inredningsdetalj.
 • Petal Bordstablett Rund, Champagne

  Petal Bordstablett Rund I färgen Champagne är en bordstablett från varumärket Chilewich. Kollektionen har inspirerats utav spridda blomblad och tillverkas i Taiwan av non-woven textilier i speciella formar. Petal Bordstablett Rund är anpassad för inomhus- och utomhusbruk. Bordstabletten är gjord av hållbart material och är lätt att rengöra. Bordstabletten passar för dukningar på matbordet, men gör sig även bra på sidobordet som ett dekorativt underlägg eller inredningsdetalj.
 • Lattice Bordstablett Rektangulär, Caviar

  Lattice Bordstablett Rektangulär i färgen Caviar är en grå bordstablett från varumärket Chilewich. Lattice kollektionen är en av få produkter från Chilewich som tillverkas av en Leno-vävstol. Bordstabletten extruderas i tillverkningsprocessen vilket gör att varpgarnet bildar ojämna linjer. Den klara beläggningen på bordstabletten bildar ett glänsande skimmer.Woven Lattice Rectangle Caviar är gjord av hållbart material och kan användas för både inomhus- och utomhusbruk. Bordstabletten är lätt att rengöra och passar bra för dukningar på matbordet eller som underlägg på sidobordet.